La cursa i la caminada trail de l'Arboç ja compta amb gairebé 500 inscrits

S'han reservat vint dorsals per si hi ha algunes inscripcions presencials

La cursa i caminada trail de l'Arboç, que es farà aquest diumenge dia 8 de març, ha esgotat totes les inscripcions previstes, amb la qual cosa comptarà amb una gran participació. Els 450 dorsals previstos inicialment es van esgotar tots, amb el qual l'organització va decidir ampliar la participació amb 30 dorsals més, que també s'han esgotat. Per aquest motiu s'han reservat 20 dorsals per si es volen fer inscripcions presencials, el dissabte 7 a la tarda, a partir de les 17.00 hores a la zona de sortida.

L'edició 2020 d'aquesta cursa compta amb tres distàncies diferents, de set, de catorze i de 21 quilòmetres. Entre les nou del matí i la una del migdia diferents carrers del municipi es veuran afectats per la cursa. Seran l'avinguda de Jacint Verdaguer, Major, Abat Escarré, Roca, i Doctor Pare Ferran. L'esdeveniment és organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i el Club Esportiu l'Arboç. La principal novetat és la cursa i caminada de vuit quilòmetres. Es comptarà també amb l'animació de la Batucada Petafort Percussió.

Nou curs de carretoner

La bona rebuda i l'alta participació que ha tingut l'últim curs de carretoner a l'Arboç, que va finalitzar el 28 de febrer, ha fet que des de l'Ajuntament se n'hagi preparat un altre que es farà entre el març i l'abril. Es tracta d'un curs de carretoner amb carretó elevador, frontal retràctil, traspalet elèctrica, 'Picking' i radio-freqüència, en el qual s'han format un total de quinze alumnes.

El nou curs també serà de 28 hores, amb 20 hores lectives i vuit de pràctiques a la Brigada Municipal. Es tracta d'un curs que va dirigit a persones empadronades al municipi, i que tindrà, de nou, una capacitat per a quinze alumnes. Els interessats es poden inscriure presencialment a l'Oficina d'Ocupació de l'Arboç, al carrer Major, número 37, primera planta. Cal presentar el DNI, i aviat s'informarà de les dates d'obertura de les inscripcions. És un curs gratuït i subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç, a través del Pla de Barris.

"Un espai del Vendrell enceta una nova programació de concerts-vermut" "🎵El gran anunci que ha fet el conegut grup de rock del Vendrell, La Desbandada"