Casal d'Estiu de l'Espluga de Francolí

L'Arboç prepara un casal esportiu per a aquest estiu

Es farà del 6 de juliol al 14 d'agost a Cal Freixas

L'Ajuntament de l'Arboç està preparant per a aquest estiu un Casal Esportiu que es farà entre el 6 de juliol i el 14 d'agost a Cal Freixas.  Hi haurà activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, jocs populars i tradicionals, o tallers de manualitats, i anirà dirigit a nens i nenes d'entre tres i catorze anys. El preu serà de 36 euros per setmana pels infants de l'Arboç i de 60 euros per setmana pels que siguin de fora, i estarà limitat a 50 participants.

Mesures de seguretat i higiene

Per complir amb les mesures de seguretat, cada dia es prendrà la temperatura als infants abans d'entrar i es faran grups de deu —per franges d'edat— que estaran sempre amb el mateix monitor. També es prioritzaran les activitats a l'aire lliure. Un cop es tanquin les inscripcions es farà una reunió amb els pares per explicar el funcionament i totes les mesures de seguretat i higiene que se seguiran al casal. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les inscripcions es podran fer a través del correu electrònic pij@arbocenc.cat, però també de forma presencial amb cita prèvia, trucant al 977 670 621. El casal, organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, durarà sis setmanes amb un horari que anirà de les nou del matí fins a les dues del migdia, i el durà a terme personal del Consell Esportiu del Baix Penedès.