L'Arboç presenta la seva festa de Cap d'Any

Les entrades anticipades es poden adquirir a l'estand del club de futbol
L'Arboç celebrarà l'entrada al 2020 amb un gran festa.   | Cedida
 

L'Arboç viurà de nou la seva festa de Cap d'Any el pròxim 31 de desembre, que està organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç en col·laboració amb el Club de Futbol. La festa, que es farà a la Sala Polivalent, vol donar la benvinguda al nou any 2020, alhora que permet als veïns estalviar desplaçaments amb vehicle, perquè així celebrin la festa de forma segura al mateix municipi.

Entrades a la venda per la Fira de Santa Llúcia

La festa començarà a les 00.45 hores i es comptarà amb les actuacions del DJ Jordy Ribé i del showman local Rufino i la seva Disco Làser Show. Les entrades anticipades, a un preu de dotze euros, es poden comprar a l'estand que el Club de Futbol l'Arboç tindrà durant tot el cap de setmana per la Fira de Santa Llúcia. Després, es podran adquirir a la Casa de Cultura i al camp de futbol, per un preu de quinze euros fins al 30 de desembre.

Amb l'entrada es té dret a dues consumicions, un got reutilitzable i una bossa de cotilló. Si les entrades es compren el mateix dia a la Sala Polivalent, només s'inclourà una consumició. Des de l'Ajuntament de l'Arboç apunten que per demanar més informació es pot trucar als telèfons 652 35 59 63 (Adri) o 675 28 71 71 (Jesús), així com adreçar-se al Camp de Futbol o al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l'Arboç.

El consistori ha afegit que, durant la festa, s'oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes, així com sobre el consum responsable de begudes alcohòliques. Per altra banda, aquest cap de setmana dels dies 14 i 15 de desembre, l'Arboç celebra la Fira de Santa Llúcia, amb diferents actes per a totes les edats. A més dels diferents estands, l'animació al carrer i la Trobada de Puntaires, també hi haurà un concert de punk-rock a la Sala Polivalent el dissabte a la nit

"El Vendrell ja té a punt la Trobada de Tions i la cursa Sant Silvestre" "Calafell farà obres per arreglar l'interior de l'antic mercat de Segur"