La piscina d'estiu de l'Arboç.

L'Arboç recupera els banys nocturns a la piscina municipal d'estiu

Cal fer reserva prèvia i l'aforament estarà limitat

El coronavirus ha fet que enguany l'Arboç hagi decidit suspendre la Festa Major, una de les més tradicionals del Baix Penedès. Però, en canvi, una de les activitats que es mantindrà durant aquest mes d'agost són els banys nocturns a la piscina municipal d'estiu, que es faran tots els dijous i els diumenges d'aquest mes, des de les deu del vespre fins a la mitjanit.

Aquesta és una activitat que s'ha fet amb èxit els últims dos anys, i que des del consistori arbocenc i l'empresa Inacua han decidit recuperar aquest any tot i la pandèmia. La idea és que els arbocencs puguin prendre un bany en aquests dies tan calorosos, acompanyats de la música que va a càrrec del Xiri l'Arboç. L'entrada té un cost de dos euros, que es paga a partir dels quatre anys. També hi ha servei de bar de la terrassa a fora de la zona de bany, que estarà obert amb entrada lliure.

 

Restriccions per la Covid-19

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A causa de la crisi sanitària que hi ha aquest any, des de l'Ajuntament han recomanat que es faci reserva prèvia a través del whatsapp, al telèfon 633 936 244. Els tiquets es recullen després a les mateixes instal·lacions. L'aforament serà limitat i es comptarà amb dos socorristes que vetllaran per la seguretat i pel compliment de les mesures sanitàries.

L'activitat està prevista dins del Pla Local de Joventut, i és una iniciativa de la regidoria de Joventut i Lleure per tal de continuar promocionant aquesta zona d'oci de la vila.