L'Arboç farà una revetlla de Sant Joan amb sopar i ball popular

Les inscripcions es poden fer a la Casa de Cultura
S'acosta la revetlla de Sant Joan. | Cedida

 

L'Arboç celebrarà un any més la tradicional revetlla de Sant Joan el pròxim 23 de juny a partir de les 21.30 hores, amb una sèrie d'actes que es faran al costat de la rambla del Ball de Bastons, entre el carrer del Nord i el carrer de Salvador Espriu. La revetlla començarà a la sala polivalent amb un sopar popular amb un menú que constarà d'amanida de pasta o meló amb pernil, rodó de vedella, coca i cava, tot a un preu de 12,50 euros per persona.

Les inscripcions es poden fer fins al 20 de juny a la Casa de Cultura de l'Arboç, al carrer Major, 37. Després del sopar, a les 22.30 hores començarà el ball a la mateixa sala polivalent, a càrrec de l'orquestra Sugar Show. La revetlla finalitzarà amb el DJ arbocenc Jordi Ribé, que allargarà la festa fins ben entrada la matinada. L'entrada pel ball serà gratuïta i tots els actes estan organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç.

Colles de Lectura a la Biblioteca del Vendrell

Per altra banda, la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell torna a organitzar aquest estiu les Colles de la Lectura adreçades als infants, amb l'objectiu d'oferir-los una activitat lúdica, plaent i engrescadora que ajudi a encomanar-los el gust per la lectura. Els participants es reparteixen en dos grups, la Colla Infantil (1r, 2n o 3r de primària) i la Colla Juvenil (4t, 5è o 6è). En total, cadascun dels grups farà quatre sessions repartides entre el juliol i el setembre, sempre a la tarda i en horari a concretar, i per participar-hi caldrà assistir-ne a un mínim de tres.

Totes les sessions seran diferents, per tal d'oferir la màxima varietat. El període d'inscripció comença el dilluns 17 de juny i finalitza el dijous dia 27, i es pot fer de forma presencial o telefònicament, en horari d'obertura de la Biblioteca. El total de places per cada grup és de 20 i, en cas que hi hagi més inscrits que places disponibles, es procedirà a fer un sorteig entre els interessats el divendres dia 28 a les dotze del migdia.

També et pot interessar:

"Una pizza per celebrar els deu anys del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell" "Pel Vendrell Primàries vol que Serramià digui si està negociant amb el PSC"