Juan Carrasco i August Armengol, en una imatge d'arxiu.

Armengol i Carrasco s'afilien a Vox i es «posen a disposició» del partit

Els encara regidors de PxC al Vendrell es van incorporar a Vox fa unes setmanes

Els encara regidors de PxC a l'Ajuntament del Vendrell August Armengol i Juan Carrasco es van afiliar a Vox fa unes setmanes. Així ho ha explicat Armengol a aquest mitjà, afegint que s'han posat «a disposició» del partit per allò que calgui. Tot i això, el que ha estat quatre vegades candidat a l'alcaldia per PxC ha volgut puntualitzar que no s'ha ofert al partit per liderar una possible candidatura al Vendrell.

De fet, Armengol ha deixat clar que, a diferència dels càrrecs que tenien a PxC, a Vox són «dos militants de base» i que les decisions sobre les llistes que es presentin depenen del partit. Fonts provincials de Vox han apuntat a aquest mitjà que encara no han decidit els municipis on presentaran candidatura, i que les diferents llistes s'elaboraran «tenint en compte els mèrits» i amb la gent «més preparada i amb més ganes de treballar».

Es presentaran com «un partit nou»

Des de Vox Tarragona també han certificat que, allà on es presentin, ho faran com un «partit nou» i no contemplen aprofitar els regidors que PxC pugui tenir en alguns ajuntaments per tenir més quota de publicitat o altres avantatges en la campanya electoral. De moment, el partit ha confirmat que presentarà llistes a Tarragona, Reus, Torredembarra i Salou , tot i que encara no s'ha donat a conèixer el nom de cap candidat de forma oficial.

Fa un mes, PxC va anunciar la seva dissolució com a partit, després de setze anys, i avançava que molts dels militants i dels integrants del consell executiu s'havien afiliat a Vox. Això és el que han fet al Vendrell Armengol i Carrasco. Per contra, l'altra regidora que tenia PxC a la capital del Baix Penedès, Araceli Bundó, va anunciar el gener la seva sortida del partit. Un dels motius que va esgrimir Bundó va ser, precisament, l'acostament entre PxC i Vox.