L'atropellament s'ha produït a la C-31 al seu pas per Cunit

Ferida una dona gran en ser atropellada a la C-31 a Cunit

La dona va ser traslladada a l'Hospital Sant Camil

Una dona gran va resultar ferida el vespre d'aquest divendres, 15 de març, després de ser atropellada a la C-31, l'avinguda de Barcelona, de Cunit. Segons ha informat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), l'avís de l'accident es va rebre entre dos i tres quarts de nou del vespre, concretament a les 20.39 hores. La dona creuava la carretera, quan va rebre l'impacte del vehicle a l'altura, aproximadament, del número 237 de l'avinguda de Barcelona. Com a conseqüència, la dona va caure a terra i va quedar ferida.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va atendre la víctima. Finalment, la dona gran va ser evacuada amb pronòstic menys greu fins a l'Hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes, al Garraf, per tal de realitzar-li una observació més exhaustiva.

Els veïns reclamen més seguretat a la C-31

Les reclamacions dels veïns per millorar la seguretat a la carretera C-31 al seu pas per Cunit i les diverses poblacions costaneres del Baix Penedès són constants. Es tracta d'una via que acumula un trànsit molt elevat de vehicles. Els veïns denuncien, a més, que la via està molt mal il·luminada i que això augmenta la perillositat de la carretera. Els cunitencs reclamen mesures urgents per millorar la seguretat dels vianants, com ara més il·luminació, concretament, en els punts dels passos de vianants. 

Precisament el passat mes d'octubreun home va morir en ser atropellat mentre creuava la C-31. Va passar al punt quilomètric 136, a l'altura del Vendrell. La víctima, de 86 anys i veí de Cunit, va ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat, on va acabar morir hores després.

Recentment la Generalitat va anunciar un projecte de la C-31 al seu pas per Segur de Calafell, per tal de millorar-ne la seguretat. El projecte inclou algun semàfor nou i més passos de vianants. Per la seva banda, el projecte de millora a la C-31 al seu pas per Cunit, presentat el juny del 2017, ja es troba en fase de licitació.