GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les denúncies per no respectar el confinament es disparen al Vendrell

Durant la segona setmana se n'han posat un total de 133
Durant el cap de setmana la zona marítima del Vendrell ha estat deserta. | BP Diari
 

La Policia Municipal del Vendrell considera que l'hora de la pedagogia ja s'ha acabat, i ha endurit el control sobre els ciutadans i els vehicles que circulen sense motiu en aquests dies d'estat d'alarma. Així, si la primera setmana es van posar 41 denúncies per aquest motiu, durant la segona setmana aquesta xifra s'ha multiplicat per tres, arribant fins a les 133 denúncies interposades entre el 23 i el 29 de març.

 

Fonts oficials de la policia han explicat a TarragonaDigital que aquest increment no es deu al fet que hagi augmentat molt el nombre de persones que no respecta el confinament. Més aviat es deu al fet que el marge de temps per fer pedagogia ja s'ha esgotat, i ara és més procedent denunciar els que segueixen incomplint el confinament, especialment els reincidents. En total, durant la segona setmana la policia ha identificat 976 persones i 1.318 vehicles.

 

Menys desplaçaments el cap de setmana

La bona notícia ha arribat amb el menor nombre de desplaçaments que hi ha hagut el cap de setmana. Després que els dos primers caps de setmana d'emergència sanitària es constatés un flux de ciutadans que anaven a les segones residències, aquest tercer cap de setmana això s'ha frenat. Des de la policia local han celebrat aquest fet, que ha deixat la zona marítima del municipi amb un ambient gairebé fantasmal.

 

A Calafell, els desplaçaments també han estat menors, però sí que s'han posat diverses denúncies per aquest motiu. A més a més, els agents els feien girar cua i tornar cap al seu lloc d'origen.