El Consell del Baix Penedès vol oferir paquets junt amb el Circ Raluy.

El Baix Penedès vol fer paquets turístics conjuntament amb el Circ Raluy

Es farien en temporada baixa, per desestacionalitzar el turisme

El Consell Comarcal del Baix Penedès, a través de la seva àrea de Turisme, està treballant en una proposta turística que s'oferiria de forma conjunta amb el Circ Raluy Legacy. Per això s'han mantingut trobades amb la directora comercial del circ, amb l'objectiu d'oferir paquets de cap de setmana al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor, per desestacionalitzar el turisme i atraure visitants fora de temporada alta.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià, ha explicat en aquest sentit que l'objectiu és captar el públic familiar «en altres èpoques de l'any i aconseguir desestacionalitzar el turisme comarcal». Per la seva banda, el conseller de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas, s'ha mostrat confiat que aquesta «pot ser una activitat molt ben rebuda», i ha afegit que esperen poder-la «tirar endavant en els pròxims mesos». La iniciativa compta amb la col·laboració del Penedès Marítim i el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès.

Trenet turístic a Cunit durant l'estiu

Per altra banda, des de l'Ajuntament de Cunit han informat que aquest estiu el municipi comptarà per primera vegada amb un trenet turístic, que estarà en funcionament els mesos de juliol i agost. El trenet tindrà una locomotora i tres vagons, i recorrerà les principals zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol fins al 31 d’agost. El recorregut del tren començarà i acabarà a la cruïlla de l’avinguda Mediterrani amb el Passeig Marítim, i tindrà un total de vuit parades.

Aquestes seran al carrer de les Sorres, a l'avinguda de la Font, a la plaça de Sant Sebastià, a l'avinguda de Barcelona, a la travessera dels Ibers, al carrer de l’Ebre i a l'avinguda de Can Toni. L’horari del servei serà d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 22.00 hores. Un cop cada dia, a les 19.00 hores, el circuit realitzarà un itinerari més ampli i s’arribarà fins a les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric. Aquesta ha estat una iniciativa impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit.

 

Altres notícies relacionades:


Comentaris