El Baix Penedès busca personal per la recollida de fruita i pel sector de la salut

La Xarxa d'Ocupació del Consell Comarcal té onze ofertes de feina actualment

La Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès ha informat de les diferents ofertes de feina que hi ha actualment, que són un total d'onze. Un dels perfils demandats és el de personal per a la recollida de fruita i verdura, amb experiència o sense, per cobrir les necessitats de la campanya que s'inicia ara.

Sector de la salut

L'àmbit de la salut també precisa treballadors, tant personal sanitari (auxiliars de geriatria, metges, infermers, tècnics sanitaris o auxiliars d'infermeria) com personal no sanitari (seguretat, manteniment, neteja, administratius o recepcionistes). 

 

Persones amb discapacitat

Per últim, també hi ha ofertes de feina per a persones amb Certificat de Discapacitat (mínim del 33%), per a cobrir diversos llocs de treball, com ara peons per manipulació, carretoners, o caps d'equip. Es pot trobar tota la informació a la web de la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, on nomé cal registrar-se i demanar l'alta a la borsa de treball.

"Saint Gobain inicia la desescalada amb un nou ERTO que rebutgen els treballadors" "L'Arboç ajorna diversos esdeveniments que s'havien de fer el maig i el juny"