GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Banyeres del Penedès recapta 6.000 euros per la Marató de TV3

Un bon grapat d'entitats i associacions han col·laborat en els actes
Un dels actes de la Marató de TV3, a Banyeres. | Ajuntament de Banyeres del Penedès

 

L'Ajuntament de Banyeres del Penedès va recaptar aquest passat cap de setmana prop de 6.000 euros per la Marató de TV3, que aquest 2018 estava dedicada a la investigació contra el càncer. Un bon grapat d'entitats i associacions del municipi van prendre part als actes que es van organitzar durant el cap de setmana, demostrant un any més la seva solidaritat amb la causa.

 

Les entitats participants van ser l'Esbart Santa Eulàlia, l’escola bressol Marta Mata, l’escola Mare de Déu del Priorat, el Drac de Banyeres, el Ball de diables de Banyeres, la Penya Blaugrana Banyerenca, el Grup de teatre Banyeres, el col·lectiu de Dones el Farcell, les Puntes de Coixí de Banyeres, la Massa Coral Banyerenca, la Societat Nova, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, els Bastoners banyerencs, l'Ajuntament de Banyeres, la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, el C.F Banyeres, i el Priorat de Banyeres.

 

Actes solidaris durant dos caps de setmana

Entre els actes organitzats destaca el del passat dia 8 de desembre, quan l'Associació Priorat de Banyeres, a través de diverses activitats, va recaptar  prop de 1.600 euros. El mateix cap de setmana del 15 i el 16 de desembre es van fer nombroses actes al municipi, com ara dinars, tallers, lectura de contes de Josep Cañas, una caminada pels voltants de Banyeres del Penedès, el tradicional mercat amb les entitats i el dinar de la Marató a la Societat Nova, recaptant en total 4.262,55 euros.

 

Sumades les dues quantitats, la recaptació total ha estat de 5.862,55 euros, demostrant any rere any que aquesta iniciativa és un èxit de participació i de solidaritat, on els habitants de Banyeres s'hi mostren totalment conscienciats. Des de l’Ajuntament de Banyeres han volgut agrair a totes les entitats «el seu esforç i la seva solidaritat». També dins els actes de la Marató, diversos municipis del Baix Penedès van acollir el cap de setmana un torneig de pàdel solidari