Baralla a navalla al carrer Santa Anna del Vendrell

Tots dos han acabat ingressats a l'hospital
Dos ve√Įns del Vendrell s'han barallat amb navalla | Twitter (@mossos)

 

Durant el vespre d'aquest divendres, 20 de setembre, dues persones s'han comen√ßat a barallar-se despr√©s d'iniciar una discussi√≥ al carrer Santa Anna del Vendrell. Tots dos portaven una arma blanca i han acabat ingressats a l'hospital, segons explica el Diari de Tarragona.

 

Ferits a l'hospital després de barallar-se al Vendrell

Als voltants de les nou del vespre dos ve√Įns del Vendrell, de 32 i 40 anys, s'han comen√ßat a barallar al carrer Santa Anna de la capital del Baix Pened√®s. El servei d'emerg√®ncies va alertar als Mossos d'Esquadra, els quals van anar fins al lloc de l'incident.

 

El Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) tamb√© es van presentar fins al lloc dels fets, ja que tots dos tenien diverses ferides d'arma blanca i cops causats per la baralla. Aix√≠ doncs, amb un pron√≤stic menys greu, van ser traslladats fins a l'Hospital de Santa Tecla i l'Hospital Joan XXIII, tots dos de Tarragona. 

 

Les dues parts implicades en l'incident denuncien que va ser l'altre qui va començar el violent encontre i no els Mossos d'Esquadra no han procedit a la detenció de cap de les dues parts.