Bàrbara Peris, Kenneth Martínez i Sílvia Vaquero.

Bàrbara Peris assumeix la regidoria de Turisme del Vendrell

Fins ara, aquestes competències havien anat lligades a les de Cultura

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha decidit traspassar les competències de Turisme a la regidora de l'AVP Bàrbara Peris, integrant-les així amb les de les Platges. Fins ara, aquestes competències les tenia la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, ja que s'havia decidit agrupar-les amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana que el Vendrell ostenta aquest 2020.

Potenciar un turisme segur i de salut

Un cop el disseny de la programació de la capitalitat ja ha finalitzat, així com la temporada d'estiu, el batlle ha decidit integrar les regidories de Turisme i Platges amb l'objectiu de «potenciar el turisme segur i de salut que fa possible el ric patrimoni natural del municipi», segons ha explicat. Per la seva banda, Silvia Vaquero ha remarcat que potenciar la marca del Vendrell «ha estat clau a l'hora de fer més atractiva la capitalitat cultural».

La nova responsable de Turisme, Bàrbara Peris, ha apuntat que el seu objectiu és «combinar la visió empresarial amb la prestació de serveis i promoció turística de l'administració pública». Des del consistori creuen que una estreta col·laboració entre Cultura, Turisme i Platges «és clau per dinamitzar l'economia, enriquir l'oferta turística i fer front a les dificultats econòmiques provocades per la Covid-19».


Comentaris