La Tak! i la Original Jazz Orquestra actuen a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

La 'big band' de jazz del Taller de Músics actua a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

La Tak! i l'Original Jazz Orquestra sumen esforços

L'Auditori Pau Casals del Vendrell acollirà aquest dissabte 2 de novembre una actuació de la Tak! & Original Jazz Orquestra, una 'big band' de jazz del barceloní Taller de Músics. Seran divuit músics que actuaran a partir de les 20.30 hores a l'escenari de l'Auditori, en un projecte que suposa la combinació del projecte musical Tak! i de l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, sota la direcció del trompetista David Pastor.

En la línia de les grans orquestres nord-americanes i europees, aquesta 'big-band' omple de sonoritat original les composicions d’artistes com Santiago Auserón, Mala Rodríguez, Cris Juanico, Biel Ballester, Big Mama o Miqui Puig. A més de ser una via per presentar els seus projectes, l'Original Jazz Orquestra també funciona com a eina pedagògica, potenciant el planter de joves músics que estudien al Taller.

 

Exposició a Barcelona de les obres guanyadores de la Biennal

Per altra banda, l'actualitat cultural del Vendrell també passa per l'exposició que es farà a Barcelona de les obres de les tres guanyadores de la IX Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell. A partir del dimecres 30 d'octubre, aquestes obres es podran veure al Centre d'Artesania Catalunya, al carrer dels Banys Nous,11. 

D’aquesta manera, es farà difusió d'aquest important esdeveniment artístic i cultural de referència internacional i es vol promocionar la tasca que es fa des del Vendrell en favor de l'exposició i la difusió de la ceràmica contemporània. Cal recordar que les guanyadores de la novena edició de la Biennal van ser Isabel Alfaro, Roser Oter i Sílvia Granata