La Bisbal del Penedès vol que cap nen es quedi sense joguina aquestes festes

El municipi se suma als actes de la Marató de TV3
La Bisbal del Penedès ha fet un conveni amb CaixaBank per fer arribar una joguina a tots els nens. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès
 

Sota el nom de 'L'arbre dels somnis', l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l'Obra Social la Caixa han impulsat un projecte perquè cap nen del municipi es quedi sense joguina per les festes de Nadal. La iniciativa va dirigida als nens d'entre dos i quatre anys de famílies que estan contemplades dins els Serveis Socials. La regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, va enviar una carta a totes aquestes llars on s'explicava que els menuts havien de fer la carta als Reis Mags, demanant el que volien rebre.

La carta s'ha fet arribar a CaixaBank perquè pogués ser entregada als Reis d'Orient, i que aquests en prenguessin nota. Arran d'això, els Reis Mags han demanat ajuda a la ciutadania per poder fer la seva tasca i que els regals puguin arribar a tots els infants.

Així, aquest desembre les oficines de CaixaBank estan decorades amb un arbre de cartó reciclat que té penjades unes boles amb els noms i edats dels infants que han escrit o dibuixat la seva carta. Els adults que vulguin poden anar a les oficines a recollir alguna de les cartes (abans del 13 de desembre) per ajudar a avançar feina a Ses Majestats.

La Bisbal del Penedès, amb la Marató

Per altra banda, la Bisbal del Penedès se sumarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre als actes de La Marató de TV3, amb diversos actes programats. Així, el diumenge 15 a les nou del matí es farà una caminada popular per la ruta del miocè fins al Pla del Celdoni, que sortirà de la plaça de l'Església.

A les dotze del migdia es farà un aperitiu a la mateixa plaça, amb l'actuació de diferents grups de cultura popular. A les dues es farà un dinar al CMC que està organitzat per l'Associació de Dones La Roca Foradada. Es poden comprar els tiquets a les botigues del municipi.

"Pessebres i diorames, protagonistes del Nadal al Vendrell" "ERC del Vendrell ja té nova executiva, amb Daniel Pernas com a president"