La Bisbal del Penedès estrena un nou local social al barri de la Miralba

L'equipament havia estat reivindicat durant anys per l'Associació de veïns, davant la manca d'un espai on reunir-se i organitzar activitats a la zona
La Bisbal del Penedès estrena un nou local social al barri de la Miralba | Diputació de Tarragona

 

 

El matí d'aquest dissabte, 2 de març, els veïns del barri de la Miralba, a la Bisbal del Penedès, han vist inaugurat un nou local social. Intensament reivindicat, l'equipament esdevindrà la seu de les reunions i activitats organitzades per l'Associació de veïns del barri i restarà a disposició de la resta d'entitats i veïns de la Bisbal que en vulguin fer ús.

 

Després d'anys d'espera, el finançament de la Diputació de Tarragona a través del Pla d'Acció Municipal ha permès la realització d'aquest equipament, un espai localitzat al carrer Gladiol 6, que consta d'un total de 230,33 m² repartits en una sala polivalent, dos despatxos, lavabos, bar, magatzem i porxos.

 

Iniciats els tràmits l'any 2016 i finalitzades el passat mes de febrer, les obres de construcció van suposar una inversió de 215.438,54 euros, en un projecte que s'ha anat gestant en comunicació amb l'Associació de veïns de la Miralba, que anava donant el seu vistiplau als diferents passos que s'anaven seguint.

 

 

 

 

 

Un equipament necessari

Durant la inauguració de l'equipament, les diferents autoritats presents i en especial, els representants de l'Associació de veïns de la Miralba, han posat de manifest la gran manca que suposava no tenir un espai com aquest al barri, havent de fer reunions al carrer i sense tenir un punt de trobada per a tota la comunitat veïnal. Amb el nou local social, s'espera que tots els veïns de la Miralba, així com tots els bisbalencs, trobin en aquest espai un nou punt de cohesió social del barri.

 

L'acte inaugural ha estat presidit pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat pel vicepresident primer, Quim Nin, la diputada de la institució, Imma Costa, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Agnès Ferré, i el president de l'Associació de veïns de la Miralba, Diego Castellón.

 

 

Et pot interessar:

 

"ÚLTIMA HORA: Un incendi a Sant Jaume dels Domenys deixa tres ferits, un en estat greu" "S'enfronten a vuit anys de presó per cultivar marihuana a Calafell"