Entrada al nucli de l'Esplai de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès farà una planta per tractar l'aigua del pou de l'Esplai

S'ha detectat que l'aigua presenta uns alts nivells de terbolesa

La Bisbal del Penedès construirà una planta de tractament de l'aigua del pou de l'Esplai, després que s'hagin detectat als nivells de terbolesa al líquid. L'Ajuntament ha aprovat, a través de la seva Junta de Govern, el contracte amb l'empresa Engicon Serveis SL per fer la redacció del projecte, per un import de 7.000 euros.

La decisió s'ha pres després que la regidoria de Servei d'Abastament d'Aigua Potable i Clavegueram detectés a l'aigua nivells alts de terbolesa que cal solucionar abans que el pou s'incorpori a la xarxa d'aigua municipal. La previsió és que aquest estiu el pou ja pugui entrar en funcionament.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El pou de l'Esplai es va començar a construir el 2017, després que el 2016 s'assequés el pou anterior. Fins ara, el consistori bisbalenc hi ha destinat més de 87.000 euros, comptant ja els de la planta de tractament de terbolesa que s'ha aprovat aquest dijous.