La Bisbal del Penedès impulsa la segona Setmana de l'Empresa i l'Ocupació

La segona edició se centra en la formació, l'ocupació i els polígons inclusius

 

La Setmana de l'Empresa i l'Ocupació de la Bisbal 2018. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès viu aquesta setmana la seva segona Setmana de l'Empresa i l'Ocupació, una iniciativa que s'allargarà fins al divendres 29 de març i que va néixer amb l'objectiu de potenciar la interacció de l'administració local amb les diferents empreses, comerços, emprenedors, autònoms i desocupats per poder millorar l'ocupació al municipi. També es vol potenciar i incrementar el teixit comercial i empresarial local, així com oferir la formació adequada a les necessitats de les empreses.

 

Formació, ocupació i els polígons inclusius

Aquest 2019, la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació se centra en la formació, l’ocupació i els polígons inclusius i s’han programat diverses activitats adreçades a col·lectius relacionats amb el món laboral i professional. El dels polígons inclusius és un projecte que la Bisbal del Penedès va engegar a finals de l'any 2018, sota el nom de Integra'ls, amb l'objectiu d'ocupar persones amb risc d'exclusió als polígons industrials del municipi.

 

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré, ha destacat que la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació «ens permet aprofundir més en el projecte i en els actors que en formen part, donar-lo a conèixer i crear sinergies amb l’objectiu de fer-lo créixer». La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va fer el tret de sortida a la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació el passat dijous 21 de març, amb una visita a la Fira d’Ocupació de Tarragona, organitzada des de la Cambra de Comerç.

 

En total, una quarantena de bisbalencs van poder visitar la Fira amb l’objectiu d’entrar en contacte amb les empreses del territori i fer tallers relacionats amb la recerca de feina. La segona Setmana de l’Empresa i l’Ocupació ha programat diferents actes que tenen lloc durant la tarda cada dia d'aquesta setmana, començant el dilluns 25 de març i acabant el divendres 29, en què es farà una sortida amb bus per conèixer la Fundació Santa Teresa del Vendrell. Es poden consultar tots els actes en aquest enllaç.

 

També et pot interessar: