El segon BPFest portarà la música en viu a tots els racons del Vendrell

La convocatòria per prendre-hi part està oberta fins al 25 de febrer
La música omplirà els carrers i places del Vendrell amb el BP Fest. | BP Diari

 

El Vendrell tornarà a acollir el BPFest, la gran festa de la música del Baix Penedès, que l'any passat, en la seva primera edició, no es va poder celebrar en tota la seva esplendor per culpa de la pluja. El festival es farà el dissabte 4 de maig i està organitzat per l'Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) i la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell. La intenció és que hi hagi escenaris repartits per tot el centre de la ciutat.

Per aquest motiu, ja s'ha obert la convocatòria per a tots aquells grups i artistes que hi vulguin prendre part, que tenen temps fins al 25 de febrer per apuntar-se. Tots aquells que ho vulguin fer, s'han d'adreçar a la pàgina web del festival, www.bpfest.cat. El pròxim 4 de març es farà pública la selecció d'artistes que actuaran al festival, on hi haurà tant grups del Baix Penedès com formacions d'arreu del territori, segons han explicat els seus impulsors.

El BPFest PRO

L'objectiu de l'organització és oferir una programació «diversa, tant en estils com en trajectòria, amb propostes emergents i amb formacions consolidades», i que estigui pensat «tant per un públic general i familiar com professional». Així, dins el festival hi haurà l'apartat BPFest PRO, un espai obert a professionals del sector, programadors, músics, mànagers, promotors i interessats amb el món musical.

En aquest apartat es programaran xerrades i una taula rodona, així com dues 'masterclass' per a músics. L’objectiu principal d’aquest espai és dinamitzar el sector musical i cultural, així com establir sinergies i nous contactes. El BPFest es va estrenar el passat 2018 com a continuació de la mostra de grups que es va fer durant diversos anys a tota la comarca, de forma itinerant. Amb el nou format, es concentra la proposta al Vendrell durant un dia, amb diferents escenaris repartits entre el centre de la ciutat.

"El Baix Penedès ofereix paquets turístics pel cap de setmana del Carnaval" "Nit moguda al Vendrell, amb una batuda als Pisos Planas i un incendi"