Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell

Un brot de Covid-19 afecta 12 persones a l'Hospital del Vendrell

El centre ingressa des d'aquest divendres pacients positius de coronavirus a la planta d'aguts

El Departament de Salut informa d'un brot de Covid-19 a l'Hospital del Vendrell que afecta set pacients i cinc treballadors. Dimarts passat es va fer una prova PCR a un usuari que presentava simptomatologia i el resultat va confirmar un positiu de Covid-19.

Arran d'aquest cas es va fer un cribratge  de tota la planta afectada amb el resultat final de set pacients amb PCR positiva —sense símptomes o amb símptomes lleus— i amb cinc professionals que estan aïllats a casa. La majoria de pacients són d'atenció intermèdia i el centre indica que cap membre de medicina interna ha resultat positiu.

Tornen a ingressar positius de Covid al Vendrell

L'Hospital del Vendrell ja torna a ingressar persones afectades pel coronavirus. Després de mesos derivant pacients de l'hospital del Baix Penedès fins al Sant Joan de Reus, davant l'augment d'ingressos per Covid al centre reusenc, CatSalut ha decidit habilitar un espai a la tercera planta al centre vendrellenc. CatSalut hagi decidit tornar a habilitar un espai a la tercera planta de l'Hospital del Vendrell per ingressar pacients de coronavirus.

En cas que hi hagués pacients més greus o que haguessin d'entrar a l'UCI, serien derivats cap a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. Així mateix, en cas de necessitar-ho, es podria habilitar un espai de la Policlínica Comarcal del Vendrell.

El centre manté les visites restringides a un acompanyant per malalt, només en aquells casos de pacients dependents i sempre sota el criteri dels facultatius.