Guillem Solé, dels Buhos, en un concert.

Buhos i Albert Pla portaran la seva 'Teràpia col·lectiva' per teatres i auditoris

Serà una obra de teatre musical que s'estrenarà a l'Espluga de Francolí

Els Buhos es reinventen dalt de l'escenari i, a causa de les limitacions que comportarà la pandèmia pels concerts de l'any 2021, han decidit transformar de cap a peus el seu espectacle. Tal com ja va avançar el seu cantant, Guillem Solé, en una entrevista amb TarragonaDigital, el grup farà una gira de teatre musical on les cançons del grup calafellenc es barrejaran amb actuacions teatrals dels seus components.

Una gira de teatre musical

Serà una gira que es durà a terme per diferents teatres i auditoris catalans sota el títol de 'Teràpia col·lectiva', i que està dirigida per Albert Pla, que ja ha col·laborat en altres ocasions amb els Buhos. L'espectacle s'ha pensat per poder ser gaudit en les actuals circumstàncies, amb el públic assegut al seu seient. Per això combinarà cançons de tota la discografia del grup —adaptades al nou format— amb moments més teatrals.

El nou disc que la formació ha publicat aquest mes de novembre, 'El dia de la victòria, també tindrà un pes important dins del repertori. Guillem Solé admet que l'espectacle que estan preparant amb Albert Pla «està sent tota una aventura i un nou repte». La gira s'encetarà el 19 de desembre a l'Espluga de Francolí i ja hi ha diverses dates confirmades fins al mes de maig, entre les quals destaquen les del Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, el Kursaal de Manresa, el Teatre Fortuny de Reus o el Coliseum de Barcelona. 


Comentaris