Busquen una parella desapareguda al Baix Penedès des del diumenge

Aquest dimarts s'estan fent batudes per la zona de Sant Jaume dels Domenys
La imatge de la parella que ha desaparegut a Sant Jaume dels Domenys. | Facebook
 

Dos veïns de Sant Jaume dels Domenys estan desapareguts des d'aquest passat diumenge. Es tracta d'una parella d'edat avançada, que van ser vistos per última vegada el diumenge a la tarda, quan van sortir de casa amb el seu cotxe. Veïns i familiars han demanat la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials, una informació que també ha fet pública l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquest dimarts 22 d'octubre al matí s'han començat a fer batudes de recerca per la carretera que va en direcció al Pla de Manlleu. Segons han publicat familiars a les xarxes socials, ja s'ha avisat a Protecció Civil, els Mossos d'Esquadra i els serveis d'emergència de la zona. El cotxe amb el qual van marxar el diumenge és un Nissan 4x4 de color negre. Durant tota la tarda de dilluns es va estar buscant el vehicle per les carreteres de la zona, i aquest dimarts s'han reprès les tasques. 

 

En alerta per la previsió de fortes pluges

La desaparició preocupa, especialment per l'aproximació d'un front de tempestes que poden començar a descarregar amb força aquest dimarts a la tarda i tot el dimecres. A principis d'aquest mes d'octubre ja hi va haver una situació semblant, amb la desaparició d'un veí del Vendrell. Després de buscar-lo durant diversos dies, l'home va ser trobat una setmana més tard a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.

 

Fa tot just una setmana també va acabar bé la desaparició d'un jove valencià de 22 anys, que feia més d'un mes que estava desaparegut. Els Mossos d'Esquadra el van trobar sa i estalvi a Lleida