Calafell habilita aparcaments on hi havia l'antiga plaça de toros de Segur

L'accés es fa des de l'avinguda d'Espanya
La zona on s'ha habilitat un aparcament públic, a Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat que ja està oberta al públic una nova zona d'aparcament públic que està situada als terrenys on abans hi havia l'antiga plaça de toros de Segur de Calafell. El pàrquing s'ha obert aquest dimarts 12 de febrer i l'accés es pot fer a través de l'avinguda d'Espanya, per una entrada senyalitzada. Aquests aparcaments, que són públics, ocupen una part del que era l'antiga plaça de toros de Segur.

En contra de l'estacionament a les voreres

Des del consistori calafellenc han avisat que, amb aquest nou espai d'aparcament habilitat al nucli, «no es tolerarà l'estacionament a les voreres», afegint que «els infractors seran multats». Fa un mes, l'Ajuntament va iniciar una campanya per evitar que els cotxes es deixessin a sobre les voreres al nucli de Segur, amb el lema 'Aparca al carrer'. L'objectiu és que no es facin malbé les voreres després del pla de renovació que s'ha desenvolupat els últims mesos, i que ha costat prop d'1,7 milions d'euros.

Des del govern municipal ja es va avisar que la policia local multaria aquells vehicles que estiguessin aparcats a sobre les voreres, tot i que només en aquells carrers on hi hagués aparcament habilitat i senyalitzat a la calçada. En total, l'Ajuntament de Calafell ha reparat una seixantena de voreres del nucli de Segur, en un pla que ara vol fer extensiu a altres urbanitzacions del municipi.

L'antiga plaça de toros de Segur

La plaça de toros de Segur de Calafell va ser construïda als anys 60, durant el boom turístic d'aquella època, però estava abandonada des de feia dècades. Són un total de 6.000 metres quadrats situats a l'interior de l'illa delimitada pels carrers de Brasil, Pinar, Sant Rafael i l'avinguda d'Espanya. L'Ajuntament va haver de pagar 1,7 milions d'euros a la propietat per expropiar-la, després d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

"L'Arboç dona formació a aturats majors de 30 anys" "La glorieta de Coma-ruga recuperarà aviat el seu sostre"