ÚLTIMA HORA

Tarragona s'acosta al centenar de morts per coronavirus i arriba als 1.152 contagiats

Calafell decideix aturar les obres públiques que es fan al municipi

L'Ajuntament creu que és una manera de combatre la propagació del coronavirus

L'Ajuntament de Calafell ha decidit aturar de forma temporal totes les obres públiques que s'estaven fent al municipi, durant el període que duri l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol. És una mesura que forma part del segon decret aprovat pel consistori el dia 20 de març, amb l'objectiu de reduir l'activitat al municipi i combatre la propagació del coronavirus.

 

Dues obres en marxa a Calafell

Actualment hi ha dues obres públiques en marxa a Calafell, la de la nova il·luminació del Castell de Calafell i la de la millora de la vorera nord del Passeig Marítim de Segur de Calafell. Les obres del Castell de Calafell han quedat ja completament aturades des d'aquest dilluns 23 de març, mentre que les del passeig de Segur trigaran entre 24 i 48 hores a quedar parades, perquè cal prendre diverses mesures de seguretat per a les persones i l'espai públic.

 

Actualment s'està extraient aigua del nivell freàtic, i cal deixar segellats els afloraments perquè no continuï sortint-ne cabal. Des de l'Ajuntament de Calafell han afegit que aquesta mesura es podrà prorrogar depenent de com avanci la situació d'emergència sanitària a l'estat, i seguint sempre les recomanacions de les autoritats competents. La brigada municipal i les empreses contractistes de serveis municipals fan només treballs urgents i han suspès els treballs de manteniment programats no urgents.

Més notícies de la categoria Baix Penedès