L'Ajuntament de Calafell vol fer un centre cívic a la urbanització de Valldemar

S'ha presentat un primer projecte, tot i que encara no hi ha un calendari d'obres
La zona de Valldemar on s'ha de fer el nou centre cívic calafellenc. | Ajuntament de Calafell

 

L’Ajuntament de Calafell ha informat que manté la intenció de fer un centre cívic a la urbanització Valldemar, i ha presentat un primer projecte sobre aquest edifici. Ha de ser un equipament que doni servei tant al nucli de Valldemar com al de les Brises, segons el consistori, i que es construirà al carrer de Molina. L'objectiu és que sigui «un punt de trobada i d’activitats a uns dels barris més llunyans del centre de municipi», tal com han apuntat des de l'Ajuntament.

El govern municipal ha recordat que aquest centre cívic «era una promesa per completar la xarxa de centres cívics als principals nuclis del municipi, així també com la de casals a les urbanitzacions que no tenien cap espai d’aquestes característiques». Per aquesta raó, el consistori també està treballant en el projecte del centre cívic de Mas Romeu, tot i que encara no s'han donat més especificacions sobre aquest equipament.

Al costat es posaran pistes de l'estil Cruyff Court

Pel que fa al centre cívic de Valldemar i les Brises, aquest es farà a un terreny que ja és de propietat municipal i ocuparà una superfície d’uns 400 metres quadrats edificats en una sola planta. El projecte presentat contempla que tingui un bar, i dues sales per a activitats, una de gran que serà polivalent, i una altra de més petita, pensada especialment per a fer-hi reunions.

També hi haurà uns vestidors i dutxes, ja que a l’exterior es farà una pista poliesportiva. La intenció de l’Ajuntament de Calafell és que sigui una pista de l’estil del Cruyff Courts, uns camps de futbol amb un disseny molt peculiar. Segons explica la Fundació Johann Cruyff, aquestes són unes pistes «que volen ser un punt de trobada segur i on els infants coneguin la importància de la unió, de fer amistats descobrir el propi talent i d’aprendre tant a guanyar com a perdre».

També et pot interessar:

Calafell aprova un pressupost continuista pel 2019 gràcies al suport d'ERC.

La Generalitat anuncia un projecte de millora de la C-31 al seu pas per Segur.

"El grup de dones Al-Manar del Vendrell fa una cursa solidària pel 8-M" "La Giralda de l'Arboç, la història d'un edifici únic a Catalunya"