Calafell en Comú Podem s'ha presentat amb un acte al Centre Cívic Cinema Iris.

Calafell en Comú Podem presenta la seva candidatura a les municipals

El partit es presenta amb un acte al Centre Cívic Cinema Iris

Calafell en Comú Podem ha confirmat que presentarà candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. La confluència entre ICV, Podem i els Comuns es va presentar aquest passat divendres 18 de gener amb un acte al Centre Cívic Cinema Iris, promogut pel Grup Motor de Calafell en Comú Podem. Unes cinquanta persones van assistir a l'acte, en el qual la formació va explicar les seves propostes pel municipi de Calafell.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les intervencions van anar a càrrec d'Isabel Bou Bayona, membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú, i Gemma del Río, portaveu de Podem Calafell. La primera va posar èmfasi en l'acostament del govern municipal als barris, als ciutadans i a les necessitats que aquests tenen, tot de manera sostenible. Gemma del Rio, per la seva banda, va destacar que els Pressupostos Generals de l'Estat «són una oportunitat per començar a reconstruir el contracte social».

Posant l'accent en l'àmbit social

Ambdues van fer referència als coneguts com «ajuntaments del canvi», com ara Madrid, Barcelona o Cadis, per posar exemples de ciutats on s'han dut a terme  «polítiques de progrés social, que comportin una reducció del deute municipal, una remunicipalització dels serveis energètics, i, en definitiva, un major pressupost social que reverteixi en benefici de les ciutadanes i ciutadans».

A les anteriors eleccions municipals del 2015, Calafell en Comú Entesa, amb Javier Ramos de candidat, va treure 414 vots (4,71%) que no van permetre que la formació obtingués cap regidor. El partit encara no ha donat a conèixer quin serà el seu cap de llista. Els que sí que es coneixen ja, fins al moment, són els alcaldables del PP, Maite González, del PSC, Ramon Ferré, del PDeCAT, Sandra Suárez, i d'ERC, Carles Martín. Queden pendents els alcaldables de la CUP, UAM i Cs, a més de saber si hi haurà alguna altra formació que concorri als comicis.