ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

Troben un home a Calafell que havia desaparegut durant diverses hores

Es va activar un helicòpter i una embarcació marítima
La policia de Calafell va estar buscant l'home desaparegut. | Ajuntament de Calafell

 

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, junt amb la policia de Calafell, van estar buscant aquest dilluns 15 d'octubre a un home que havia desaparegut a Calafell. El dispositiu es va engegar quan la Policia Municipal de Calafell va trobar una moto al camí del Romaní, amb les claus posades. Quan es va comprovar que la moto no havia estat robada, es va posar en marxa la cerca de l'home, ja que es temia que li hagués pogut passar alguna cosa. 

 

Mobilitzats un helicòpter i una embarcació marítima

El fet que la nit anterior hi hagués hagut un fort temporal causat per l'arribada de les restes de l'huracà Leslie al Baix Penedès va portar a pensar que a l'home li hagués pogut passar alguna cosa. Per això es va mobilitzar tant un helicòpter dels Mossos d'Esquadra com una embarcació de salvament marítim. Els bombers també van col·laborar en la recerca de l'home. 

 

El dispositiu va cridar l'atenció de molts veïns de la zona, especialment per la presència de l'helicòpter. Finalment, i ja al vespre, els Mossos van poder trobar l'home caminant per una riera. Segons apunten, es trobava desorientat, però en bon estat.

 

El dia després del temporal

L'ensurt per la desaparició de l'home va venir l'endemà que les restes de l'huracà 'Leslie' colpegessin amb força les comarques del Baix Penedès i de Tarragona. El temporal va deixar episodis de pluja de gran intensitat, com els 133 litres que van caure al Montmell o els més de 100 que van caure a Calafell mateix. Els Bombers van treballar tot el dia per treure el fang i l'aigua de diversos edificis inundats a les zones marítimes de Calafell, especialment al carrer del Pescador. Alguns passos soterrats, com ara el que passa per sota de l'estació de Renfe, també van quedar inundats.