GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Calafell celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una festa al Parc de la Sínia

També es fan actes pel Dia Internacional dels Arxius al Vendrell
El Parc de la Sínia de Calafell acull la festa del Dia Mundial del Medi Ambient. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell celebra aquest diumenge 2 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient, amb una festa que se celebrarà al Parc de la Sínia de les 10.30 a les 13.30 hores del matí i de les 17.30 a les 20.30 hores de la tarda. A la festa, que és gratuïta, s'hi celebraran tallers d'aprofitament de residus, jocs realitzats amb deixalles per descobrir altres formes de divertir-se amb materials que ja no tenien vida útil, i també un conta contes per fomentar el reciclatge.

 

Són un grapat d'activitats per a gaudir en família, alhora que es fomenta el respecte pel medi ambient. El Dia Mundial del Medi Ambient, establert per l'Organització de les Nacions Unides, se celebra el 5 de juny i té l'objectiu de sensibilitzar la població mundial en relació a temes ambientals. La jornada se celebra arreu del món amb múltiples activitats per promoure un canvi d’actitud i crear consciència ambiental. Els actes estan organitzats per la regidoria de medi Ambient de Calafell i l’empresa Urbaser, concessionària del servei municipal de neteja viària.

 

Setmana Internacional dels Arxius

La setmana vinent també se celebra la Setmana Internacional dels Arxius, i l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès hi col·labora amb dos actes. El primer es farà el dilluns 3 de juny, a les 20.15 hores, a l'església parroquial del Vendrell, amb una visita comentada sota el títol de 'Testimoni de l'actuació de Josep M. Jujol a l’església parroquial de Sant Salvador del Vendrell', amb una projecció final d’imatges dels projectes originals de l’arquitecte. Anirà a càrrec de la Doctora Immaculada Socias Batet, de la Universitat de Barcelona.

 

El segon acte es farà el dimecres 5 de juny, a les 19.00 hores, amb la presentació del llibre 'La vinya i el vi del Penedès (1850-2018)', de Santi Borrell Giró, a càrrec de l’historiador Joan Solé Bordes. La presentació es farà al Centre Cívic l'Estació del Vendrell.

 

També et pot interessar: