Calafell enderroca la Villa Carolina, un dels primers edificis construïts a Segur

L'edifici estava en estat ruïnós des de feia temps
Imatge de l'enderroc de la Villa Carolina, a Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

La Villa Carolina, un dels primers edificis que es van construir a Segur de Calafell, ja és un record del passat. Aquest dijous 6 de juny, la propietat de l'immoble ha fet l'enderroc al qual l'havia instat fa uns mesos l'Ajuntament de Calafell, per l'estat ruïnós en el qual es trobava. El consistori va obrir l'expedient d'enderroc el passat mes d'octubre, després de constatar que el mal estat de l'edifici presentava risc de ruïna i havia estat ocupat diverses vegades.

 

L'Ajuntament ja va apuntar en aquell moment que demanaria a la propietat que fes l'enderroc, afegint que si no es duia a terme seria el mateix consistori qui l'enderrocaria de forma subsidiària. Finalment, però, ha estat la propietat qui ha dut a terme els treballs de demolició. L'habitatge estava en molt mal estat des de feia temps i havia estat ocupada en diverses vegades. Això havia dut a l'Ajuntament a tapiar les diferents entrades l'any 2015.

 

La Villa Carolina va ser un dels primers edificis que es van construir al nucli de Segur de Calafell, els anys 60. Estava situada a la cantonada dels carrers de Lluís Companys i de l'Ebre. Va arribar a funcionar com a pensió durant uns anys, però amb el pas del temps es va anar deteriorant i, finalment, els tècnics municipals van recomanar el seu enderroc per evitar mals majors. 

 

Campanya comercial del nucli antic

Encara en relació a Calafell, aquest mes de juny se celebra la campanya de dinamització comercial 'Barris Antics, compra i guanya', impulsada per la Generalitat pels municipis beneficiaris de l'antic Pla de Barris. El programa vol potenciar els comerços dels barris antics, amb el qual tots els que comprin a un dels establiments adherits a la campanya durant el mes de juny podran omplir una butlleta per entrar al sorteig de diferents premis. Entre ells hi ha una estada per a dues persones en algun altre municipi participant.

 

També et pot interessar: