Calafell estudia fer una festa major al setembre si la situaci贸 sanit脿ria ho permet

La festa de Segur esdevindria la de tot el municipi

L'Ajuntament de Calafell anunciava fa uns dies que suspenia totes les activitats culturals i festives de l'estiu, incloses les festes majors de Sant Pere i de la Santa Creu, aix铆 com la Trobada d'Havaneres i el Mercat Medieval. De totes maneres, el consistori no descarta encara que es pugui fer una festa major per a tot el municipi a finals de setembre, coincidint amb la festa en honor de Sant Miquel del nucli de Segur de Calafell.

Aix铆 ho ha apuntat l'alcalde, Ramon Ferr茅, que ha recordat que la suspensi贸 d'actes arriba, de moment, fins a principis de setembre. 芦Hem deixat fora de la cancel路laci贸 d'actes la Festa Major de Segur, com a possible festa major excepcional de tot el municipi, sempre que hi hagi unes altres condicions i unes millores o aven莽os sanitaris que garanteixin la seguretat禄, ha puntualitzat el batlle.

Seguint un informe de Protecci贸 Civil

La cancel路laci贸 dels actes festius i culturals de l'estiu es va decidir seguint un informe de Protecci贸 Civil on es detallaven les dificultats per realitzar aquestes activitats tenint en compte les mesures de seguretat estrictes que s'haurien de prendre. El consistori ha decidit destinar el pressupost per a tots aquests actes 鈥攗ns 250.000 euros鈥 a un fons municipal d'ajuts per fer front als efectes econ貌mics i socials derivats de la pand猫mia del coronavirus.

"La desagradable sorpresa que Marc Bartra s'ha trobat a casa seva" "Bones not铆cies per a les embarassades del Baix Pened猫s"