Calafell instal·la minideixalleries a diferents punts del municipi

S'hi poden deixar CD i DVD, piles, bombetes, cartutxos de tinta o carregadors
Calafell ha començat a posar minideixalleries al carrer. | Ajuntament de Calafell
 

L'Ajuntament de Calafell ha començat a instal·lar minideixalleries a diferents punts del municipi, en els quals s'hi poden llençar residus tecnològics o elèctrics. El primer d'ells s'ha posat a la plaça de la Manila, al costat de la Confraria de Pescadors, però des del consistori ja han avançat que se'n posaran més a altres indrets. És una de les eines per combatre l'augment de deixalles llençades al carrer les últimes setmanes.

Reciclatge de residus electrònics

Les minideixalleries tenen forma d'un panell de publicitat i compten amb diverses bústies per llençar cada residu. Alguns dels que s'hi poden deixar són discs de CD i DVD, piles, bombetes tradicionals o de baix consum, cartutxos de tinta, esprais, mòbils i carregadors. Són residus de la llar que tenen la categoria d'especial, que vol dir que s'han de tractar perquè tenen materials que no han de passar al medi ambient

Pàgina de Facebook per a queixes i suggeriments

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell també ha posat en marxa una pàgina de Facebook mitjançant la qual es poden recollir queixes i reclamacions dels ciutadans. Sota el nom de AjuntamentRespon, es tracta d'una eina important de la comissió especial de reclamacions i suggeriments, que es va crear abans de l'estat d'alarma. Les respostes es donaran de forma directa i, de forma regular, es publicaran resums dels temes tractats.

"El Vendrell homenatja el Mestre Pau Casals en una nit molt especial" "No ho pots fer: Els elements totalment prohibits a les platges de Cunit"