Calafell mantindrà les obres del Passeig Marítim de Segur durant tot el juliol

Es preveu començar el segon tram el mes de setembre

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat que les obres que s'estan fent al Passeig Marítim de Segur, per millorar un tram de la vorera nord, seguiran tot el mes de juliol, amb l'objectiu que ja es pugui passejar per la zona a l'agost. El consistori preveia acabar aquest tram —situat entre els carrers d'Antonio Almanzor i Garona— abans de la temporada d'estiu, però el temporal Glòria del gener i l'estat d'alarma ho han retardat. 

Imprescindible treballar el juliol

Miguel Ángel Perín, tinent d'alcalde de Territori, ha explicat que aquestes circumstàncies han fet «imprescindible tirar del mes de juliol per poder acabar el tram que estava en obres i gaudir-lo, si més no, a l'agost». Aquest és un tram d'un quilòmetre de longitud en el qual s'hi fan millores a la vorera, a les conduccions subterrànies i a l'arbrat, posant uns escocells més grans perquè les arrels no aixequin de nou la vorera. També s'aprofita per renovar l'enllumenat públic i la seguretat als passos de vianants.

Perín ha demanat comprensió pel retard a les obres, recordant que hi ha hagut dos fets «de gran impacte i transcendència, que han condicionat totalment l'evolució dels treballs». En el cas del temporal Glòria, les obres es van haver de parar per treure aigua del nivell freàtic», mentre que amb l'estat d'alarma les obres es van aturar per seguretat.

Segon tram, al setembre

Després de l'aturada de l'agost, el setembre es reprendran les obres en el tram restant, que va del carrer de Garona fins al carrer del Duero, al límit amb el terme municipal de Cunit. Els treballs els fa l'empresa Rubatec, per un import d'1,1 milions d'euros. 

"La Bisbal del Penedès demana «no jugar brut» amb les deixalles al carrer" "Les cadires amfíbies de Calafell s'hauran d'usar aquest estiu amb «autoservei»"