L'estany - Mas Mel (Calafell)

Calafell promociona els locals que ofereixen menjar per emportar-se

El consistori impulsa un directori amb el llistat de bars i restaurants que segueixen cuinant

Els bars i restaurants de Catalunya ja fa més de dues setmanes que van haver de tancar les portes per l'augment de contagis de coronavirus. Des d'aleshores, aquests locals només poden oferir menjar per emportar-se, una activitat reduïda amb la qual miren de mantenir-se. Des de l'Ajuntament de Calafell han publicat un directori amb tots els bars i restaurants del municipi que ofereixen aquest servei, perquè tots els calafellencs coneguin bé les opcions que tenen. 

Campanya gratuïta

La campanya vol donar el màxim de difusió als restaurants de Calafell durant aquest període de tancament, amb el qual la promoció és gratuïta. Els únics requeriments són que ofereixin el servei per recollir o per portar al domicili i que estiguin situats al municipi. Per formar part de la campanya només cal enviar un mail a informacio@calafell.org, amb les dades de contacte i els serveis que s'ofereixen.

La regidora de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, remarca que, en el moment tan complicat que s'està passant, és important que el consistori pugui «ajudar, exercint d'altaveu dels nostres hostalers i comerciants amb iniciatives» com aquesta. Igualment, es continua apostant per la promoció dels petits comerços locals, considerats un baluard imprescindible de la identitat de Calafell.