Panell indicant una minideixalleria a Calafell.

Calafell reparteix minideixalleries pels diferents nuclis del municipi

Permeten la recollida i reciclatge de petits residus tecnològics i elèctrics

L'Ajuntament de Calafell ha repartit set minideixalleries pels diferents nuclis i urbanitzacions del municipi, un cop comprovat l'èxit de la primera que es va posar a prop de la Confraria de Pescadors. Aquests contenidors permeten la recollida i el reciclatge de petits residus tecnològics i elèctrics, amb bústies independents per cada residu.

Així, s'hi poden llençar residus de petites dimensions que es generen a la llar, com ara CDs, DVDs, piles, bombetes, cartutxos de tinta, esprais, mòbils o carregadors. Per als residus de grans dimensions cal seguir usant la deixalleria comarcal, situada a Bellvei.

Repartiment pel municipi

Les set minideixalleries de Calafell estan indicades amb panells publicitaris on s'informa dels residus que es poden llençar. Estan situades a la plaça del Manila (al Passeig Marítim, al nucli de la Platja), al carrer Sis de desembre (entrada al Poble per Cal Bolavà), al carrer Principal 2 (al nucli del Poble), a l'avinguda Central de Calafell Parc (davant del casal), a la plaça de Ricardo Lozano (al nucli de Mas Romeu), a la plaça del Mediterrani (al nucli de Segur), i al carrer del Rin (davant del Port de Segur).