ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Caminada nocturna contra el càncer, a la Nit Solidària del Vendrell i Calafell

La iniciativa acabarà amb una Festa Blanca, aquest dissabte 13 de juliol
La caminada es farà pel passeig marítim de Calafell i el Vendrell. | BP Diari

 

El Vendrell i Calafell sumen esforços en la lluita contra el càncer i han organitzat una caminada nocturna que tindrà lloc aquest dissabte 13 de juliol a partir de les 22.00 hores. Serà la primera edició de la Nit Solidària que han impulsat les delegacions de la Lliga Contra el Càncer del Vendrell i de Calafell, que servirà també per agermanar-les. La Nit Solidària té com a acte central  una Caminada Nocturna que començarà a l'Estany (plaça dels Països Catalans) de Calafell i acabarà a 'La Mar Salada Beach Club' del sector del Sanatori, al Vendrell.

 

La ruta comptarà amb l'acompanyament musical de la Banda de timbals i Grallers de Mas Romeu. Quan s'arribi a les instal·lacions de 'La Mar Salada Beach Club' es farà una Festa Blanca, per la qual cosa es demana a tots els assistents que vagin vestits de blanc. També se sortejaran diversos regals, previ donatiu de dos euros. Les entrades es poden aconseguir a Calafell al Vilarenc Aqua, la Llibreria Papiol, Cal Tallaret i les biblioteques públiques, i al Vendrell al Punt Interior Teresa Maria, a la Cafeteria Caracas i a Flors Astrid. 

 

Fons per a les activitats de suport als pacients

Els fons que es recaptin amb la Nit Solidària es destinaran a activitats de suport als pacients des del vessant psicològic i econòmic, i també serviran per reforçar l'activitat dels onze grups d'ajuda mútua. La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre és una organització sense ànim de lucre, amb 26 anys de trajectòria que treballa per al malalt oncològic.

 

L'entitat es dedica a l'educació sanitària, la prevenció, la recerca, i el suport psicològic, social i econòmic als malalts de càncer i les seves famílies. Actualment la Lliga compta amb 123 delegacions a tota la demarcació de Tarragona. L'activitat d'aquest dissabte ha estat organitzat de manera conjunta per les delegacions de la Lliga Contra el Càncer del Vendrell i Calafell.