La campanya contra l'excés de velocitat a Calafell se salda amb 30 vehicles sancionats

És la principal causa dels atropellaments i accidents al municipi
Un agent de policia de Calafell, controlant el trànsit. | Ajuntament de Calafell

 

La Policia Municipal de Calafell ha realitzat, durant aquest passat cap de setmana, una campanya contra l'excés de velocitat amb controls en diferents punts del municipi. Segons ha informat l'Ajuntament de Calafell, en total han estat controlats 500 vehicles, dels quals se n'han sancionat 30 per superar els límits establerts, tant els genèrics com els senyalitzats, el que representa un 6%.

 

Des del consistori calafellenc han volgut recordar que l'excés de velocitat és la causa principal de l'increment d'accidents i atropellaments que s'ha detectat els últims anys a Calafell i Segur de Calafell. El 2016, per exemple, el municipi va duplicar la mitjana catalana d'atropellaments. Per això s'ha optat per intensificar aquests controls de la policia local. Des de l'Ajuntament han afegit que els últims mesos han començat a remetre aquestes xifres preocupants al voltant dels atropellaments.

 

Seguretat amb els petards per Sant Joan

La policia calafellenca i l'Ajuntament també han volgut fer un recordatori per extremar la seguretat en l'ús de petards i material pirotècnic de cara a la revetlla de Sant Joan, que se celebra aquest pròxim diumenge 23 de juny. Per això recomanen comprar els petards en establiments autoritzats, llegir les instruccions de cada article, no posar els petards a prop de les mans o la cara, o no llançar coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones. Es poden llegir tots els consells de seguretat en aquest enllaç.

 

Accident de trànsit al Vendrell

Per altra banda, la Policia Municipal del Vendrell ha informat d'un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dilluns 17 de juny al migdia a la cruïlla entre els carrers del Migjorn i Gavina, a prop de l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders. La topada entre dos vehicles ha deixat una persona ferida lleu, que ha estat traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Vendrell. Els Bombers també han treballat a la zona.

 

L'accident s'ha produït a prop de l'estació de Sant Vicenç de Calders. | Policia Municipal del Vendrell

 

També et pot interessar: