El film 'Campeones' es farà realitat a Coma-ruga amb un gran torneig de bàsquet

La iniciativa, que acollirà més d'un centenar d'esportistes amb discapacitat intel·lectual, se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019
El torneig Campeones TCCD se celebrarà a Coma-ruga els dies 10, 11 i 12 de maig | Torneig Coma-ruga Costa Daurada

 

 

‘Campeones’, la pel·lícula més taquillera de l’any es farà realitat a la Costa Daurada. L’exitós film de Javier Fesser, que finalment ha quedat fora de la lluita pels Oscars de Hollywood, prendrà vida a Coma-ruga, en un torneig de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual que se celebrarà durant la primavera de l’any vinent.

 

Els dies 10, 11 i 12 de maig Coma-ruga viurà un gran ambient de bàsquet

Fran Aldana i Jordi Salvadó són els impulsors d’una iniciativa que, durant els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019, acollirà més d’un centenar de joves i les seves famílies i amics al voltant de l’apassionant joc de la cistella. Els organitzadors, responsables del Torneig Coma-Ruga Costa Daurada (TCCD) —un esdeveniment que ja ha complert set edicions al Baix Penedès— han explicat que, amb aquest projecte, «els participants conviuran en un ambient de bàsquet digne dels grans esdeveniments; s’allotjaran a peu de pavelló, competiran i gaudiran d’allò que, per a molts, veient la pel·lícula 'Campeones', era un somni».

 

 

Presentació del torneig Campeones TCCD i primer equip confirmat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el passat 3 de desembre, els impulsors del TCCD van presentar el nou torneig que, precisament, han batejat amb el nom de torneig Campeones TCCD. La competència, que ja compta amb un primer equip inscrit, l’All Star Fundación Estudiantes de l’històric club de bàsquet madrileny Movistar Estudiantes, va llançar el seu primer vídeo promocional, una peça on es pot començar a palpar el gran ambient esportiu, humà i social que es podrà viure durant la pròxima primavera a Coma-ruga.