El CAP de Cunit.

El CAP de Cunit recupera aquest desembre l'horari de tarda

El centre ha estat tancat durant més d'un mes a les tardes

El Departament de Salut ha informat que el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Cunit tornarà a obrir en el seu horari habitual de tardes a partir d'aquest dimarts 1 de desembre. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Cunit, després de més d'un mes en què l'equipament només ha estat obert en horari de matins.

El passat 28 d'octubre, Salut decidia reduir l'horari del CAP cunitenc per concentrar esforços en altres zones davant la segona onada del coronavirus, una decisió que ja havien pres també durant la primavera. Això va comportar les queixes del consistori i de diversos partits, ja que els veïns s'havien de desplaçar a Cubelles per ser atesos a la tarda. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un cop solucionat el problema de la manca de personal, el CAP recuperarà el seu horari habitual de tardes, esperant que la situació no es repeteixi en una eventual tercera onada