GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els caps de setmana per a estudiants de la Biblioteca del Vendrell, tot un èxit

S'han rebut un miler de visites durant sis caps de setmana
Estudiants, en una de les sales d'estudi de la biblioteca del Vendrell. | Cedida

 

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha ofert de nou el servei de sales d'estudi per a estudiants durant l'època d'exàmens, que ha estat tot un èxit, segons han explicat els seus responsables. Aquesta iniciativa, que s'ha dut a terme durant els caps de setmana a partir del passat 11 de maig, té l'objectiu d'ajudar els estudiants a preparar en les millors condicions els exàmens de final de curs i les proves de selectivitat, per aquells que les havien de fer enguany. 

 

Durant aquests sis caps de setmana, la biblioteca ha tingut un miler de visites, amb el qual des de l'equipament s'han manifestat molt satisfets. El projecte es va posar en marxa l'any 2017, i ha tingut en aquests dos anys molt bona rebuda, d'estudiants de la comarca, i també de fora, que aprofiten els dissabtes i els diumenges per preparar les proves de selectivitat, els exàmens i les oposicions.

 

Exposició de Teresa Ros al Centre Cívic l’Estació

El Centre Cívic l'Estació del Vendrell acull una nova exposició de dibuixos i pintures, englobades sota el nom de 'El Despertar'. L'autora és la baixpenedesenca Teresa Ros, que mostrarà una quinzena de dibuixos i pintures en aquest concorregut espai vendrellenc. La mostra s’inaugura el dimecres 26 de juny, a dos quarts de set de la tarda, i estarà ubicada a la primera planta d’aquest espai fins al 24 de juliol.

 

L’horari de visita és de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de tres de la tarda a nou del vespre. De formació autodidàctica, la pintora baixpenedesenca presentarà obres amb diferents tècniques com l'acrílic, l'oli, el llapis amb acrílic i el llapis de color. Un interessant recull de llum, colors i imatges exòtiques.

 

També et pot interessar: