GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Juan Carrasco serà el cap de llista de Som Identitaris al Vendrell

Anglada fa confiança en l'exregidor de PxC del Vendrell
Juan Carrasco, amb Josep Anglada. | Cedida

 

Juan Carrasco serà el cap de llista de la candidatura de Som Identitaris (SOMI) al Vendrell, segons s'ha avançat aquest diumenge. Ha estat l'impulsor d'aquest partit, Josep Anglada, qui ha apostat per Carrasco per liderar la candidatura a la capital del Baix Penedès. De fet, el mateix Carrasco es va mostrar obert a acceptar aquest lideratge en l'acte de presentació de Somi al Vendrell, que es va fer fa dues setmanes. D'aquesta manera, l'encara regidor de PxC a l'Ajuntament del Vendrell fa el salt per ser alcaldable per primera vegada.

 

Juan Carrasco és regidor per PxC al Vendrell des de l'any 2007, i els últims dos comicis municipals ha ocupat el tercer lloc de la candidatura que encapçalava August Armengol. Carrasco i Anglada s'han reunit aquest diumenge 31 de març a Vic, on han planificat l'estratègia a seguir per afrontar les eleccions municipals del Vendrell. El candidat ha afirmat que es presenta per «treballar amb humilitat al servei dels ciutadans del Vendrell» amb l'objectiu d'aconseguir «un Vendrell net i segur».

 

Lluita contra el top manta i els «ocupes buitres»

En aquest sentit, ha identificat com dues de les prioritats del partit «acabar amb la venda il·legal que exerceixen amb total impunitat els top manta i acabar amb els ocupes buitres, que són aquells que ocupen un habitatge aliè amb l'únic objectiu de viure de les ajudes socials i complicar la vida als veïns». Anglada, per la seva banda, considera Carrasco «una persona que ha demostrat en la seva llarga trajectòria com a regidor a l'Ajuntament que té la suficient capacitat per resoldre els problemes que té la ciutat del Vendrell».

 

Somi mirarà de retenir els votants que l'últim cop van votar per PxC al Vendrell, que van ser prop de 1.800. El partit encara no sap si tindrà la competència directa de Vox. Tot i que aquest partit ha mostrat la seva voluntat de presentar-se a la capital del Baix Penedès, encara no és segur si podrà formar una llista a la ciutat.