Es presenten els casal d'estiu del Vendrell i Coma-ruga

L'Esplai Zig-Zag i l'Associació Trèvol, junt amb el consistori, s'encarreguen de l'organització
Imatge d'arxiu dels Casals d'Estiu del Vendrell. | BP Diari

 

L'Ajuntament del Vendrell ha presentat els casals d'estiu que es faran a la ciutat un cop acabi el curs escolar 2018-2019. Les propostes estan organitzades per l'Esplai Zig-Zag i l'Associació Trèvol, en col·laboració amb la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell. L'Esplai Zig Zag es fa càrrec dels casals d’estiu que es fan entre l'1 de juliol i el 30 d'agost a l’escola Pau Casals i que estan adreçats als nascuts entre els anys 2007 i 2015, ambdós inclosos.

Els nens estaran repartits en tres grups d'edat, Napbuff, Ganàpies i Murris. Les inscripcions per participar-hi es poden fer entre l'11 i el 21 de juny al Centre Cívic l’Estació. A més a més, aquest any també s'ofereixen unes activitats sota el nom 'Estiu jove' que es faran durant tot el mes de juliol, i que inclouran excursions, jocs, sortides al parc aquàtic, rutes en bici, circuits d’aventura o platja. El dilluns 10 de juny es farà una reunió informativa per a les famílies a les 19.00 hores al Centre Cívic l’Estació.

Casals d'estiu de Coma-ruga i de la residència d'avis

Per altra banda, l'Associació Trèvol organitza els Casals d’estiu de Coma-ruga, que es fan a l'escola Els Secallets, i uns altres a la Residència d’Avis de la Muntanyeta, dels quals l’any passat ja se'n va fer una prova pilot amb molt d’èxit de funcionament. Les dues propostes estan plantejades com uns casals inclusius i hi poden participar infants amb diversitat funcional. Els casals estan oberts a nens i nenes que a partir d’enguany facin tres anys i es desenvoluparan de l’1 de juliol al 30 d’agost.

Les inscripcions per als Casals d’Estiu de Coma-ruga i de la residència d’Avis de la Muntanyeta es poden fer al Centre Cívic de Coma-ruga, a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17), a la mateixa Residència d’Avis o bé fer una preinscripció on-line a través del web http://blocs.xarxanet.org/associaciotrevol/.

També et pot interessar:

"Calafell enderroca la Villa Carolina, un dels primers edificis construïts a Segur" "Festa a Albinyana per celebrar els deu anys de vida del Nyctalus"