El càsting per als Pastorets Infantils del Vendrell enceta la nova temporada

L'obra infantil es farà el 26 de gener del 2020
Imatge d'una esdició anterior dels Pastorets Infantils del Vendrell. | J.Callizo

 

Un cop acabat l'estiu, els Pastorets del Vendrell es posen en marxa per preparar la nova temporada, que comença cada any amb el càsting de l'obra infantil. Després que el passat divendres 13 de setembre es fes la recollida de les bases per a tots aquells nens i nenes interessats a fer el càsting, aquest dissabte 21 de setembre serà l'hora de la veritat. El càsting es farà a les 16.00 hores a la sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca.

 

Els responsables de la funció avaluaran l'evolució dels actors i les actrius de la temporada passada, i valoraran les noves incorporacions. El càsting està obert a infants d'entre sis i catorze anys. Els pares o acompanyants no es poden quedar i han de tornar a buscar els menors un cop acabada la sessió. L'obra dels Pastorets Infantils es farà el diumenge 26 de gener del 2020, mentre que les quatre representacions de l'obra principal es faran entre el 12 de gener i el 9 de febrer, sempre els diumenges.

 

Activitat dels Pastorets del Vendrell

El càsting infantil i la preparació de les representacions nadalenques no són les úniques activitats dels Pastorets del Vendrell, que el pròxim dilluns 23 de setembre fan una reunió a les 20.30 hores per a tots els col·laboradors on es presentarà l'activitat de la temporada. Ja s'ha anunciat que el dijous 21 de novembre es farà una sortida al Teatre Borràs de Barcelona per veure l'obra 'Pel davant... i pel darrera'.

 

A més a més, el dilluns 30 de setembre es farà la primera reunió per preparar el Carnaval del 2020. L'entitat fa cada any una carrossa, amb la qual participa als carnavals de la comarca. En aquesta primera trobada ja es mira de concretar quantes persones voldran prendre part al Carnaval d'aquest pròxim any.