Cellers Domenys guanya el guardó a Millor Celler als premis Vinari

La cooperativa ha estat la gran triomfadora de la setena edició dels premis

 

Cellers Domenys ha estat reconegut com a Millor Celler als premis Vinari 2019. | Cedida
 

Cellers Domenys ha aconseguit el guardó a Millor Celler 2019 als premis Vinari d'Euroselecció Riedel, en un acte celebrat aquest passat divendres 11 d'octubre a l'Auditori de Vilafranca del Penedès. El certamen, que vol donar a conèixer els millors vins i escumosos de l'any a Catalunya, va comptar amb presència de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, el president de Cellers Domenys, Magí Baltà, el gerent, Lluís Roig, i l'enòleg de l'equip tècnic de la cooperativa, Jaume Arbolés.

 

L'enòleg i director tècnic de la cooperativa, Ciriac Carbó, va ser l'encarregat de recollir aquest guardó, en la setena edició dels premis. A més a més, Cellers Domenys ha estat aquest 2019 el celler que ha obtingut el nombre més gran de reconeixements, d'entre els 260 cellers que prenien part al certamen. La cooperativa ha rebut cinc distincions, quatre de les quals han estat per categories i una per Denominació d'Origen.

 

Cinc reconeixements per la cooperativa

D'aquesta manera, Cellers Domenys ha estat premiat amb un premi Vinari de Plata per Les Tres Naus Reserva 2015 en la categoria d’Escumosos Reserva, un premi Vinari de Bronze per Les Tres Naus Brut 2017 en la categoria d’Escumosos Joves, un premi Vinari de Plata per Capvespre Sunset Rosat 2018 en la categoria de Vins Rosats, i un premi vinari de Bronze per Capvespre Sunset Negre 2018 en la categoria de Negres Joves.

 

Igualment, també ha rebut un premi Vinari de Plata de la DO Catalunya per Capvespre Sunset Rosat 2018. El president de Cellers Domenys, Magí Baltà, ha volgut agrair «la implicació de tots els pagesos, socis i sòcies, pel seu compromís amb la terra, de l’equip tècnic de la cooperativa per assolir un producte de qualitat excel·lent, dels col·laboradors per ajudar a sumar i ser part d’aquest creixement, dels clients per consolidar la nostra aposta amb una bona acollida al mercat, i de les institucions per estar al costat i confiar en la tasca que duu a terme aquesta cooperativa que va néixer fa més de cent anys».

 

Cellers Domenys va néixer amb la unió de les set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), fet que permet disposar de més recursos i compartir tècniques innovadores per assolir un producte de gran qualitat.