El Centre de Llorenç inaugura la seva nova seu

L'entitat ha iniciat un Verkami per equipar l'espai
La nova seu del Centre de Llorenç s'ha inaugurat aquest setembre. | Cedida

 

L'entitat cultural i recreativa El centre de Llorenç del Penedès va inaugurar el passat diumenge 15 de setembre la seva nova seu, en un acte on hi van assistir diferents entitats i les autoritats municipals. El Centre, que és un referent de la comarca del Baix Penedès i ja ha complert 130 anys, ha completat aquest 2019 la construcció i el trasllat a la nova seu, després que les anteriors instal·lacions haguessin quedat ja desfasades.

Ara, El Centre ha posat en marxa un Verkami amb el qual vol recaptar recursos per equipar la sala gran i dotar-la d'aquells instruments necessaris, com ara un equip de sonorització, un equip d'il·luminació, el condicionament de l'escenari i la climatització. El micromecenatge s'ha posat en marxa aquest dimecres 18 de setembre, i estarà actiu durant un total de 40 dies.

40 dies per assolir 20.000 euros

Per aquest motiu, l'entitat ha fet una crida que va més enllà de la seva massa social, convidant els simpatitzants i amics de l'entitat, a les empreses locals i comarcals, i a la gent de l'associacionisme en general «a implicar-se en el projecte i a convertir-se en mecenes» de l'entitat. L'objectiu de la campanya és assolir els 20.000 euros que estan marcats com a màxim. Segons l'aportació que es faci, l'entitat ofereix diversos pacs que van dels 22 als 1.000 euros.

El Centre és una entitat fundada el 1889 que treballa, des dels fonaments de l'ateneisme, per la promoció de la cultura, el lleure participatiu i la vida en comú a Llorenç del Penedès. Algunes de les activitats que es duen a terme a l'entitat són el teatre, el folklore, el debat social, el cinema i la cultura popular en totes les seves variants, expressions i possibilitats. Es pot participar en el Verkami accedint a aquest enllaç.

També et pot interessar:

"Pinnae lliura els ajuts del 2019 a deu entitats socials del Penedès" "Cunit troba sediments de fa 12.000 anys a la Plana del Castell"