'El temps i els Conway' tanca la temporada de tardor al Vendrell.

El Centre de Llorenç comença el 2020 amb una intensa activitat teatral i literària

'Maremar' de Dagoll Dagom o la 'Maria Rosa' de Guimerà, entre les obres destacades

Intens inici d'any 2020 al Centre de Llorenç del Penedès, que ha preparat uns dos primers mesos de l'any amb un bon grapat d'activitats rellevants. La programació s'obre el pròxim diumenge 12 de gener amb un recital de poemes d'Enric Casasses, que anirà a càrrec del mateix autor. La setmana següent, el dissabte 18 de gener, hi haurà la representació de l'èxit teatral 'Un obús al cor', d'Ernest Villegas. Aquesta és una obra de Wajdi Mouawad, el mateix autor de la popular 'Incendis'. 

 

'Maria Rosa' de Guimerà i 'Maremar' de Dagoll Dagom

Ja al mes de febrer serà el torn del teatre clàssic català, començant per un autor molt relacionat amb la comarca, Àngel Guimerà. El Grup de Teatre de Banyeres representarà 'Maria Rosa' el 2 de febrer. El dissabte 8 de febrer arribarà un dels plats forts, amb la presència de Dagoll Dagom i el seu 'Maremar'. A l'acte hi haurà diversos membres titulars del grup, com Joan Lluís Bozzo, en el que serà també un homenatge.

El febrer es tancarà amb la representació el diumenge 23 de l'obra de J.B. Priestley 'El temps i els Conway', a càrrec del Grup de Teatre del Centre de Llorenç. La producció del grup baixpenedesenc es va presentar el passat 14 de desembre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell.

Cavalcada de Reis a Llorenç

Les activitats del Centre arribaran just després que hagin passat les festes de Nadal, en uns actes que finalitzen el dia 5 amb la cavalcada dels Reis Mags d'Orient. A Llorenç, aquest any serà el segon en el qual es compta amb una Reina Rossa, després que això ja passés fa tot just deu anys. A més a més, a la cavalcada del municipi es compta amb un «Baltasar de veritat» des de fa 28 anys


Comentaris