El grup de música tradicional Ço del Botafoc.

El Ço del Botafoc fa un concert de 'Nadales de Pessebre' al Vendrell

És la tradicional actuació del vespre del dia 25 a la capella de Fàtima

El dia de Nadal al Vendrell no s'entén sense el concert que el grup de música tradicional Ço del Botafoc fa cada any a la capella de Fàtima. Una actuació que té lloc el mateix vespre del dia de Nadal, a les 19.30 hores, a la capella que hi ha al carrer de la Pau. Entre aromes com els poms d'olivera i romaní que els intèrprets repartiran per la capella, el Ço del Botafoc centrarà el concert d'aquest any en les 'Nadales de pessebre'

D'aquesta manera, la formació oferirà nadales que podrien acompanyar una exposició de diorames de pessebres, amb l'anunciació de Maria, el naixement de Jesús, o l'arribada de pastors i pastores per adorar-lo. El Ço de Botafoc està integrat per Jordi Bassó a les flautes, Daniel Cañellas 'Mosquit' a les percussions, Adrià Grandia a la viola de roda i la tarota, Jordi Inglès 'Bero' al flabiol, la tarota i el tamborí de cordes, Jonathan Martínez 'Johnny' a la gralla, Jordi Navarro al clarinet i el sac de gemecs, Jordi Quintana a les flautes i el flabiol, Roger Serra al flabiol i el tamborí, Lluís Serres a la trompa, i Edgar Solé al sac de gemecs.

Nova exposició a l'Aparador Jove Baix Penedès

L'Aparador Jove Baix Penedès va inaugurar el passat divendres 29 de novembre una exposició diferent de les habituals. Joves que participen els espais joves d'Albinyana, la Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès i el Montmell han fet diversos dibuixos que tenen com a missió fer reflexionar sobre el SIDA, amb motiu del Dia Mundial d'Acció contra aquesta malaltia, que va ser el passat 1 de desembre.

Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar les persones joves sobre l'ús del preservatiu per tal d'evitar les malalties de transmissió sexual, i conscienciar de la importància de l'ús del preservatiu com a millor mitjà de prevenció. La mostra ha estat possible gràcies al treball conjunt dels departaments de Serveis Socials i Joventut del Consell Comarcal, la Xarxa SAI (Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere), l'Oficina Jove del Baix Penedès i els educadors de carrer.


Comentaris