La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tindrà un gran concert de rock

Hi actuaran els grups Arpaviejas, Vlack, Sabotatge i El Primitiu
Una actuació del grup Arpaviejas. | Facebook Arpaviejas
 

L'Ajuntament de l'Arboç ha donat a conèixer una de les novetats destacades de la Fira de Santa Llúcia d'aquest 2019, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre. Es tracta d'un gran concert de punk-rock que tindrà lloc la nit del dissabte 14, a partir de les 22.00 hores, a la Sala Polivalent del municipi. L'actuació, que serà gratuïta, comptarà amb els grups Arpaviejas, Vlack, Sabotatge i El Primitiu, així com amb el DJ Kobain.

Tres d'aquestes formacions són de l'Arboç. Una d'elles és Vlack, l'actual grup del que va ser líder de The Rippers, Marc Teichenné, que presentarà nou single. Sabotatge és un altre dels grups arbocencs, i amb aquest concert celebren els seus vint anys d'existència. Per la seva banda, El Primitiu oferirà el seu particular 'nomad brutal punk'. El cap de cartell del concert és el grup del Prat de Llobregat Arpaviejas, que acabarà amb aquesta actuació la gira de presentació de 'El último cartucho'.

 

Els 25 anys de l'obertura del Museu de Puntes al Coixí

L'edició 808 de la fira arbocenca estarà dedicada, especialment, a la celebració del 25è aniversari de l'obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila. De la mateixa manera, en aquesta edició es durà a terme la campanya 'Compra a la Fira', amb la qual per cada compra que es realitzi es donarà un tiquet i el diumenge es farà un sorteig de diferents lots de productes.

Com no pot ser d'una altra manera, la Fira de Santa Llúcia tindrà el seu vessant nadalenc i familiar, amb diferents actes de caràcter cultural, esportiu i musical, així com activitats nadalenques per fer gaudir els més petits. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya. El termini d'inscripció de paradistes per a la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç encara segueix obert i només cal trucar al telèfon 977 670 621 o bé enviar un mail a pij@arbocenc.cat.

"El Tàg del Vendrell acull la coproducció 'Vaselina'" "ALERTA | Ajornen un dia l'encesa de l'enllumenat nadalenc del Vendrell pel mal temps"