GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Concurs de Fotografia del Vendrell se centra en els cementiris del Baix Penedès

El termini per presentar les fotos es tanca el 27 de setembre
La tomba de Pau Casals, al cementiri del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell ja ha obert el termini per entregar les fotos per la 21a edició del Concurs de Fotografia que organitza el Museu Arqueològic, conjuntament amb la regidoria de Cultura. La temàtica d'aquesta edició gira al voltant de les làpides, les escultures i la història que tenen els cementiris del Baix Penedès. El termini de presentació de fotografies per aquest certamen vinculat a les Jornades Europees del Patrimoni s'acabarà el 27 de setembre a les 14.00 hores.

 

Segons l'organització, s'accepten instantànies de façanes, edificis, monuments funeraris, escultures, làpides i els diferents racons amb història dels cementiris de la comarca. El jurat valorarà la presentació, l'enquadrament i la relació amb l'entorn d'aquests elements funeraris. Per a més informació sobre les bases es pot enviar un mail a arqueologia@elvendrell.net o consultar aquest enllaç. El lliurament de premis es farà el divendres 11 d’octubre a les 19.00 hores a La Fusteria.

 

Clàudia Cabero, al Música a la Vila

El Vendrell segueix amb el cicle de música tradicional Música a la Vila, que es fa tots els dimecres del mes d'agost. Aquest dimecres 21, a les 22.00 hores i a la plaça del Tívoli, hi haurà l'actuació de la cantautora Clàudia Cabero, que el 2018 va guanyar el concurs Sons de la Mediterrània. Cabero presenta al Vendrell el seu disc de debut, titulat 'Melic', amb cinc cançons escrites per ella mateixa i cantades en català i portuguès.

 

Concert de Pavvla a l'Auditori Pau Casals

Una altra actuació d'aquesta setmana serà la que farà Pavvla a l'Auditori Pau Casals de Sant Salvador el dissabte 24 d'agost a les 20.30 hores. Aquesta és una de les artistes emergents i amb més projecció de Catalunya, que s'ha convertit en la veu de tota una generació. 'Secretly hoping you catch me looking' (2018) és el seu segon disc, que presenta en aquesta gira. Pavvla té un directe explosiu, però alhora intimista, en què demostra perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.