EN DIRECTE

Primeres pluges a Tarragona, a l'espera del plat fort de la llevantada

Condemnat per ser reincident en conduir amb el carnet retirat al Montmell

El primer cop li van treure per conduir begut | El segon cop el van condemnar per conduir sense carnet i begut
Condemnat dues vegades per conduir sense carnet | Mossos d'Esquadra

 

Ser reincident en cometre il路legalitats, concretament, conduir tenint retirat el carnet de circulaci贸. Un home ha estat condemnat per segona vegada per aquesta infracci贸, segons explica el Diari de Tarragona. La Secci贸 Segona de l'Audi猫ncia Provincial de Tarragona ha ratificat la condemna posada pel jutjat Penal n煤mero 2 tarragon铆, la qual li imposava una multa de 3.000 euros pel delicte contra la seguretat viaria, per貌 a m茅s, se li suma el ser reincident.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Enxampat per segon cop sense carnet al Montmell

Durant el novembre del 2017, va ser el primer cop que se li van retirar el carnet de conduir, sent condemnat a mig any sense poder circular i a pagar una multa de gaireb茅 300 euros, per conduir sota els efectes de l'alcohol. Aquesta primera condemna, finalitzava al mes de maig del 2018.

 

Abans d'acabar aquesta, per貌, l'home va ser enxampat amb el carnet retirat, ja que durant el mes d'abril, va ser condemnat a vuit mesos de retirada de carnet i a una multa que no arribava als 1.000 euros, per conduir sota els efectes de l'alcohol, a m茅s de conducci贸 temer脿ria i sense perm铆s de conduir.

 

Amb aquesta condemna en vigor, a principis d'octubre del 2018, el reincident va ser aturat a la carretera TV-2401, entre el Montmell i la Bisbal del Pened猫s, pels Mossos d'Esquadra, essent el segon cop que era aturat sense carnet de conduir.

 

Segona condemna

La condemna que li han imposat des del jutjat Penal n煤mero 2 de Tarragona ha estat d'una multa de 3.000 euros, per un delicte contra la seguretat viaria amb l'agreujant de reincid猫ncia.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris
MARIA
A PARTE DE LOS PUNTOS , LO MEJOR SERIA, LA RETIRADA DEL COCHE.