Condemnat per ser reincident en conduir amb el carnet retirat al Montmell

El primer cop li van treure per conduir begut | El segon cop el van condemnar per conduir sense carnet i begut
Condemnat dues vegades per conduir sense carnet | Mossos d'Esquadra

 

Ser reincident en cometre il·legalitats, concretament, conduir tenint retirat el carnet de circulació. Un home ha estat condemnat per segona vegada per aquesta infracció, segons explica el Diari de Tarragona. La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha ratificat la condemna posada pel jutjat Penal número 2 tarragoní, la qual li imposava una multa de 3.000 euros pel delicte contra la seguretat viaria, però a més, se li suma el ser reincident.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Enxampat per segon cop sense carnet al Montmell

Durant el novembre del 2017, va ser el primer cop que se li van retirar el carnet de conduir, sent condemnat a mig any sense poder circular i a pagar una multa de gairebé 300 euros, per conduir sota els efectes de l'alcohol. Aquesta primera condemna, finalitzava al mes de maig del 2018.

Abans d'acabar aquesta, però, l'home va ser enxampat amb el carnet retirat, ja que durant el mes d'abril, va ser condemnat a vuit mesos de retirada de carnet i a una multa que no arribava als 1.000 euros, per conduir sota els efectes de l'alcohol, a més de conducció temerària i sense permís de conduir.

Amb aquesta condemna en vigor, a principis d'octubre del 2018, el reincident va ser aturat a la carretera TV-2401, entre el Montmell i la Bisbal del Penedès, pels Mossos d'Esquadra, essent el segon cop que era aturat sense carnet de conduir. 

Segona condemna

La condemna que li han imposat des del jutjat Penal número 2 de Tarragona ha estat d'una multa de 3.000 euros, per un delicte contra la seguretat viaria amb l'agreujant de reincidència.

"🔥S'incendia un habitatge de la carretera Santa Oliva al Vendrell" "🔥🚆Problemes a Rodalies per un incendi a l'estació de Sant Vicenç de Calders"