Imatge de l'accident, a Segur de Calafell

Un conductor circula begut, a gran velocitat i provoca diverses destrosses a Segur de Calafell

Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada, a l'avinguda d'Alemanya | L'home, que triplicava la taxa d'alcoholèmia, ha xocat contra un altre vehicle, i contra el mur d'una finca

Nit moguda a Segur de Calafell. Un conductor temerari ha causat diverses destrosses a l'avinguda d'Alemanya, en aquesta zona marítima del Baix Penedès. Segons diversos testimonis, l’home s’ha encastat contra el mur d’una finca i ha provocat un accident de trànsit amb un altre vehicle implicat.

Triplica la taxa d'alcohol permesa

L’individu, que ha intentat fugir, conduïa amb una taxa de 0,87 mil·ligrams d’alcohol per aire de litre aspirat, tres vegades superior al límit permès, i circulava a una velocitat d’uns 120 km/h en una zona interurbana i residencial. Els fets han tingut lloc al voltant de les quatre de la matinada d'avui dissabte, 27 d'abril. 

La Policia Local de Calafell ha acudit al lloc dels fets i ha pogut detenir l'home, que intentava fugir contra direcció. Li han obert diligències penals.

Imatge d'una finca de Segur, al matí, després de l'impacte del vehicle
Imatge d'una finca de Segur, al matí, després de l'impacte del vehicle | Facebook / Fina Giménez

 

Imatge del mur destrossat, i part del vehicle, a l'avinguda d'Alemanya de Segur de Calafell
Imatge del mur destrossat, i part del vehicle, a l'avinguda d'Alemanya de Segur de Calafell | Facebook / Fina Giménez

 

Accident per sortida de via al Vendrell

La Policia Municipal del Vendrell, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han intervingut aquesta nit en un accident a la zona de Mas Borràs, a la capital del Baix Penedès. Un turisme ha patit una sortida de via i ha quedat encastat entre la vegetació del voral. No hi ha hagut ferits, només danys materials.

A les xarxes, la policia vendrellenca ha aprofitat per recordar «la importància de tenir l'atenció permanent a la conducció».

Et pot interessar: